Kontakt

Formularz kontaktowy

* pola wymagane

  1. KLAUZULA INFORMACYJNA

    Zgodnie z art. 13 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. CONNECT DISTRIBUTION Sp. z o.o. informuję, iż:

    1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest CONNECT DISTRIBUTION Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-640) przy ul. Woronicza 31 lok. 250, tel.  +48 22 400 1234, email: sales@connectdistribution.pl;
    2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach marketingowych na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a, b, c -  ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
    3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach przesyłania informacji handlowych środkami komunikacji elektronicznej na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a, b, c, d, e, f  -  ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
    4. Pana/Pani dane osobowe przechowywane będą do czasu zgłoszenia prośby o usunięcie tych danych;
    5. Posiada Pani/Pan prawo do: żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych;
    6. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
    7. podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych w zakresie wymaganym przez administratora może skutkować zawieszeniem współpracy z firmą CONNECT DISTRIBUTION Sp. z o.o.

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com